“Нехай потім не дивується своїм втратам”: Зеленський відповів Путіну на масовий обстріл України

Тільки за день з 55 крилатих ракет, випущених по Україні, 45 вдалося збити силам ППО, сказав Зеленський.

    "Нехай потім не дивується своїм втратам": Зеленський відповів Путіну на масовий обстріл України

Володимир Зеленський / president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський ввечері, 31 жовтня, відповів президенту Росії Володимиру Путіну на цинічні удари по Україні.

Зеленський заявив, що росіяни не зможуть тиснути на українців за допомогою ракетних ударів по об’єктах енергетичної інфраструктури і продовжать нести втрати.

“Немає у російських терористів таких ракет, які могли б потрапити в українське бажання жити, жити цивілізовано і піклуватися один про одного. А якщо хтось там в Кремлі наслухався своїх божевільних пропагандистів і вирішив, що темрява в Україні допоможе тиснути на українців, то нехай потім не дивується своїм втратам, коли побачить, як українці ведуть “переговори” в темряві”, – заявив Зеленський.

Президент зазначив, що з 55 крилатих ракет, випущених сьогодні по Україні, 45 вдалося збити.

“Вже зараз на кожні 10 влучень терористам доводиться витрачати мінімум в 4 рази більше ракет. Ситуація з дронами ще гірша”, – сказав президент.

Путін визнав масований удар по Україні

Масований ракетний удар, 31 жовтня, по території України можна вважати відповіддю на недавню ситуацію в окупованому Севастополі, заявив президент РФ Володимир Путін.

“У більшості своїй так і є”, – відповів Путін на питання журналіста, чи є сьогоднішня атака по території України відповіддю на те, що днями сталося в окупованому Севастополі.

Окремо російський диктатор додав, що “це не все, що могла б Росія зробити”.