Встиг повоювати аж 1,5 години: російський окупант установив “рекорд” в Україні

Окупант став "рекордсменом" із бойових дій, адже від моменту прибуття мобілізованого на фронт до потрапляння в полон минуло лише півтори години.

    Встиг повоювати аж 1,5 години: російський окупант установив "рекорд" в Україні

Перед потраплянням у полон окупант зазнав поранення / Скріншот з відео

Збройні сили України взяли в полон 27-річного окупанта, мобілізованого із Псковської області РФ. Загарбник установив своєрідний “рекорд”, оскільки від моменту підготовки “мобіка” до першого бою й потрапляння до рук українських військових минуло лише півтори години.

Про це полонений загарбник розповів в інтерв’ю українському журналісту Дмитру Карпенку. Відео доступне на YouTube-каналі його колеги Володимира Золкіна.

Полоненого окупанта звати Роман Олександрович Димиденков (у соцмережах – Роман Правдін). Він із міста Великі Луки Псковської області. До мобілізації працював на заводі, має сім’ю.

“Це рекордсмен із бойових дій. Найшвидший старт і найшвидше потрапляння в полон: від моменту, як його підготували, привезли на позицію – півтори години й полон”, – зазначив Карпенко.

На кадрах видно, що полонений “рекордсмен” із подряпинами на обличчі лежить на ліжку і не встає протягом усієї розмови з журналістом. Як пояснив сам Димиденков, перед полоном він зазнав поранення – пересуватися може, але лікарі рекомендували йому постільний режим.