Під Києвом виявили високотехнологічну нарколабораторію

Фото: Национальная полиция Украины У Борисполі виявлено велику нарколабораторію

Чоловік орендував будинок у Київській області та облаштував нарколабораторію із сучасним обладнанням і спеціальним промисловим хімічним реактором.

 

На Київщині поліція ліквідувала потужну нарколабораторію: вилучено метадон на суму понад 30 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

 

Повідомляється, що чоловік орендував у Борисполі будинок, де облаштував високотехнологічну лабораторію з виготовлення метадону.

 

“Встановлено, що 42-річний чоловік орендував будинок у Київській області і облаштував нарколабораторію із сучасним обладнанням та спеціальним промисловим хімічним реактором. Потужності такої лабораторії дозволяли “хіміку” виробляти близько 200 кілограмів метадону щомісяця. Готовий продукт він реалізував виключно оптовими партіями, одночасно налагоджуючи міжнародні зв’язки для подальшого збуту на території країн Європейського Союзу”, – повідомляють у поліції.

 

“Хімік” був затриманий під час виготовлення чергової партії наркотику. Поліцейські вилучили 50 літрів метадону на завершальному етапі синтезу, лабораторне обладнання та прекурсори.

 

 

Раніше повідомлялося, що поліція блокувала діяльність двох нарколабораторій у Києві.

 

У Колумбії захопили підводний човен з кокаїном і трупами

 

 

Джерело Блогинг