Вночі окупанти атакували Україну: в Миколаєві, Кривому Розі та на Київщині пролунали вибухи

Російські війська обстріляли Металургійний район Кривого Рогу з РСЗВ Торнадо-С. Вибухи через атаку окупантів лунали також в Миколаєві та на Київщині.

    Вночі окупанти атакували Україну: в Миколаєві, Кривому Розі та на Київщині пролунали вибухи

Вночі в Україні оголосили повітряну тривогу, були чутні вибухи / Фото УНІАН

У ніч на 25 серпня в Миколаєві, Кривому Розі та Київській області були чутні звуки вибухів. Перед цим у низці регіонів України була оголошена повітряна тривога.

Вибухи в Миколаєві

Близько 03:20 в Миколаєві прогриміли вибухи, передає Суспільне. За словами очевидців, внаслідок прильоту вдалині міста спалахнула пожежа. Ймовірно окупанти запускали ракети з території тимчасово окупованої Херсонщини.

Вибухи на Київщині

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба повідомив, що кілька звуків вибухів було чутно в одній з громад Вишгородського району.

Видео дня

“Дані уточнюємо. Екстрені служби вже працюють”, – додав чиновник.

Він закликав жителів області не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Очевидці стверджують, що досить гучні вибухи прогриміли на Київщині близько 02:50.

Місце удару, де спалахнула пожежа, відомо, проте слід почекати офіційного підтвердження даних.

    Вночі окупанти атакували Україну: в Миколаєві, Кривому Розі та на Київщині пролунали вибухи

У Київській області після вибуху спалахнула пожежа / Фото Telegram

Вибухи в Кривому Розі

Вночі 25 серпня російські окупанти обстріляли Металургійний район Кривого Рогу з реактивних систем залпового вогню Торнадо-С.

Про обстріл з боку РФ близько 03:30 повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Олександр Вілкул у Telegram.

“Кривий Ріг. Кілька прильотів РСЗВ Торнадо-С (операційна дальність до 120 кілометрів) в Металургійному районі касетними БК”, – написав чиновник.

Він додав, що на місці працюють всі служби, наслідки прильотів уточнюються. Громадян він закликав бути обережними через загрозу підірватися на нерозірваному снаряді.

“Дуже уважно дивимося під ноги – можуть бути боєприпаси, що не розірвалися. У разі виявлення, одразу дзвонимо 101 і 102”, – зазначив Вілкул.