ЗСУ йдуть до кордонів Луганської області: у “котел” потраплять 20 тисяч окупантів – Арестович

Російські військові заявили, що втратили зв’язок з окупантами, які були під Балаклією.

    ЗСУ йдуть до кордонів Луганської області: у "котел" потраплять 20 тисяч окупантів - Арестович

20 тис. окупантів можуть потрапити у “котел” на Харківщині / Колаж фото УНІАН

Українські захисники просуваються уперед на Харківщині та хочуть вийти аж до адмінкордонів Луганської області. Російські окупанти серйозно панікують, бо можуть потрапити у “котел”. Про це заявив радник Офісу президента Олексій Арестович, відреагувавши на слова російських пропагандистів.

Він додав, що в оточенні українських захисників можуть опинитись до 20 тис. окупантів під Балаклією.

“Ми не вимовляємо цю назву, у нас тиша. Але ми можемо говорити про те, що говорять російські пропагандисти”, – додав він.

Видео дня

Окупанти самі кажуть про те, що на Харківщині почалися “страшні бої” і в паніці, бо ЗСУ перерізали їм важливу трасу. З російськими військовими, які залишились під Балаклією, вони втратили зв’язок. Мова йде про самарський та башкирський СОБР.

“Страшні речі малюють. Мало не потрапляння Ізюмського угруповання в оточення, з усіма штабами та іншим-іншим… Вони кричать, що дуже погано все”, – зазначив Арестович.

Окупанти самі повідомили про те, що ЗСУ наступають з боку Ізюма і вже звільнили село Довгеньке. Арестович переконаний, що окупанти втратять постачання ще з одного напрямку, коли українські військові дійдуть до Куп’янська.

“Це означає, що ЗСУ повертаються на межі Луганської області… В ідеальному варіанті це буде оточення Ізюмського угруповання, як кажуть російські пропагандисти, “котел”… Туди можуть потрапити тисяч до 20 російських військових, від 10 до 20 тисяч”, – зазначив Арестович.