“Крах кар’єри діда”: Арестович пояснив, навіщо Путін оголосив мобілізацію у РФ

Катастрофа в РФ буде через неадекватну поведінку Володимира Путіна, впевнений радник ОП.

    "Крах кар'єри діда": Арестович пояснив, навіщо Путін оголосив мобілізацію у РФ

Олексій Арестович пояснив рішення Володимира Путіна про мобілізацію / Фото Facebook, скріншот

Оголошення “часткової мобілізації” у РФ президентом Володимиром Путіним прокоментував радник Офісу президента Олексій Арестович.

На його думку, причиною стало бажання господаря Кремля не розлучатися з владою.

“Дід перед смертю захотів стати героєм у своїй спотвореній картині світу. Але не вийшло. Тепер стоїть питання про крах політичної кар’єри діда, а значить і життя. Тобто цей дід Путін привів Росію до катастрофи, але щоб не втратити пост президента, відправляє на вірну смерть десятки тисяч росіян. Що йому не допоможе”, – пояснив представник ОП.

Він упевнений в тому, що катастрофа в Росії буде не через напад НАТО, а через ізоляцію, злидні і відсутність майбутнього через неадекватну поведінку Путіна.

“НАТО, українці і англосакси не погрожували РФ і жителям Донбасу. Саме путінська армія прийшла в Україну і вбила тисячі російськомовних громадян і знищила десятки населених в Україні. Російська армія послана захищати не Росію, а Путіна, яхти і палаци друзів Путіна. Путін – не Росія. І чим раніше це зрозуміють в Росії, тим меншу ціну доведеться платити в майбутньому за нормальне життя”, — додав Арестович.