ЗСУ пішли вперед: підірвано штаб РФ у Бериславі, знищено окупантів у Херсоні

Збройні сили України активізували дії зі звільнення Херсонської області.

    ЗСУ пішли вперед: підірвано штаб РФ у Бериславі, знищено окупантів у Херсоні

Знищено російський склад у Бериславі / Фото УНІАН

У Бериславі Херсонської області 1 жовтня було знищено будівлю поліції, де знаходився штаб російських окупантів.

“Окупанти зараз починають розселятися і в лікарнях, і в будівлях людей, тому що розселятися в адміністративних будівлях вони вже вважають для себе небезпечним. Вчора якраз в Бериславі було знищено будівлю поліції, там, де перебували окупанти, і під завалами багато рашистів залишилося. Тому вони зараз починають лютувати і розселятися якраз більше по приватному сектору”, — розповів депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань в ефірі телемарафону.

У свою чергу радник міського голови Херсона Роман Головня розповів, що Збройні сили України активізували дії зі звільнення Херсонської області.

“З учорашнього вечора надходить вже підтверджена інформація про активізацію наших військ у бік Херсона та області. Безпосередньо це відбивається і на самому місті Херсоні. Є вже підтверджена інформація щодо ураження техніки і живої сили противника в місті. Також надходить інформація про те, що один із заступників колаборанта Сальдо був ліквідований”, – підкреслив він в ефірі телеканалу Еспресо.

Радник міського голови зазначив, що противник привів у повну бойову готовність окремі військові частини в окупованому Криму.

“З самого ранку надходить досить позитивна інформація про роботу наших Збройних сил. Зараз чекаємо підтвердження від Генерального штабу. Також підтверджена інформація від Генерального штабу, що ворог активізувався в окупованому Криму. Це підтверджує, що Збройні сили України пішли вперед в Херсонській області”, – додав Головня.