Путін “здав” Херсон після поганих новин з Ірану: ЗМІ з’ясували подробиці

У Росії нібито вже думають про те, що можуть втратити контроль над деякими районами Брянської, Курської, Бєлгородської, Воронезької та Ростовської областей.

    Путін "здав" Херсон після поганих новин з Ірану: ЗМІ з'ясували подробиці

Ситуація складається як не можна погано для Путіна / Фото kremlin.ru

Росія не змогла домовитися з Іраном про постачання балістичних ракет і безпілотних літальних апаратів в тій кількості, що необхідна окупантам для вирішення навіть мінімальних завдань, поставлених російським диктатором Володимиром Путіним на фронті в Україні. Це і вплинуло на рішення президента РФ вивести свої війська з окупованого Херсона. Про це пише Telegram-канал Generall SVR, який нібито веде колишній генерал Служби зовнішньої розвідки (СЗР) РФ.

“Стан справ складається для президента Росії Володимира Путіна як не можна гірше, за всіма без винятку напрямками. Вчора з ранку прийшли погані новини з Ірану, де Секретар Ради Безпеки РФ Микола Патрушев веде переговори (…) Патрушев зміг домовитися про можливе збільшення поставок навесні наступного року”, – йдеться у повідомленні.

За даними каналу, в цьому році і на початку наступного року іранське керівництво затвердило поставки безпілотних літальних апаратів в загальній кількості 287 штук.

“З балістичними ракетами ситуація ще складніша, Тегеран начебто і не проти поставок, але в малих кількостях. І поки в підвішеному стані питання з можливістю здійснювати пуски ракет”, – зазначив генерал СЗР.