Війська РФ за можливості підуть на Київ,”збирачу земель” Путіну потрібна вся Україна – Кличко

Глава країни-агресора Росії Путін може зайти настільки далеко, наскільки йому дозволять це зробити, сказав київський градоначальник Віталій Кличко.

    Війська РФ за можливості підуть на Київ,"збирачу земель" Путіну потрібна вся Україна - Кличко

Нікого не лякаю, але потрібно бути готовими до спроб Росії піти на Київ – Кличко / Колаж Facebook в. Кличко, скріншот соцмережі

Якщо у Росії з’явиться можливість, окупанти в обов’язковому порядку спробують піти на Київ. Потрібно бути готовими до подібного розвитку подій. Директору держави-агресора Володимиру Путіну потрібна вся Україна. Загарбники можуть зайти настільки далеко, наскільки їм вдасться. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко.

В інтерв’ю РБК-Україна він розповів про те, що Москва не залишила ідеї з окупацією Києва. Ситуація під контролем, проте слід бути готовими до подібного розвитку подій.

“Якщо у них буде можливість, вони обов’язково будуть намагатися йти на Київ. Я нікого не лякаю, але до цього потрібно бути готовим. Висновки військові зробили. Ми також контролюємо дії, допомагаємо всім, чим можемо, щоб те, що сталося в лютому, не повторилося”, – зазначив Кличко.

За його словами, припущення в нещодавньому минулому про те, що Путін заспокоїться після анексії Криму і часткової окупації Донбасу, були помилковими. Російському диктатору потрібна вся територія України.