Після зйомок “мертві” встали і пішли: в РФ зганьбилися, показавши фейк про ліквідацію 38 бійців ЗСУ

Російські пропагандисти намагалися "згодувати" глядачеві історію про те, що 9 російських розвідників "вступили в бій" з 50 українськими військовими.

    Після зйомок "мертві" встали і пішли: в РФ зганьбилися, показавши фейк про ліквідацію 38 бійців ЗСУ

Відео армії РФ потрапило в Мережу з кадрами, які доводять, що відзняті події є фейком / Скріншот відео t.me/kristianudarov

Російські пропагандисти ніколи не соромилися знімати постановочні відео, щоб отримати потрібну для них картинку. Не зупиняє їх і те, що найчастіше їх викривають. Так сталося і цього разу. У Мережі з’явився ролик з нібито вбитими українськими військовослужбовцями.

Відео виявилося фейком – після зйомок “мертві” встали і пішли. Кадри з невдалою пропагандою опублікував у Telegram Крістіан Ударов.

За легендою окупантів, події відбувалися біля Енергодара. Пропагандисти намагалися показати “ліквідацію” українських військових військових. На кадрах російський військовий хвалькувато каже, що, мовляв, ще лише одинадцята година ранку, ” а хтось вже втомився”, і рахує “двохсотих”. Однак в Мережу випадково злили повний варіант відео, на останніх кадрах якого “убитим” акторам він дозволяє перестати зображати з себе трупів.

Видео дня

“Нещодавно почали русачки форсити відео начебто з Енергодара, і все здавалося б добре знято, але в черговий раз з фейком не зайшло, і з цікавих джерел з’явилося повне відео ліквідації “українського десанту”, – йдеться в описі до відео.