Військовий експерт пояснив, чому окупантам загрожує обвал оборони через удари ЗСУ

За словами експерта Івана Киричевські, після того, як ЗСУ відбили Куп’янськ, окупаційні російські війська залишилися без каналу логістики в Донецькій області.

    Військовий експерт пояснив, чому окупантам загрожує обвал оборони через удари ЗСУ

Військовий експерт пояснив, чому окупантам загрожує обвал оборони через удари ЗСУ / скріншот Telegram-канал Залужного, УНІАН

Над російськими окупантами після масштабного контрнаступу української армії в Харківській області тепер нависла загроза каскадного обвалу оборони по всій лінії фронту. Про це заявив експерт Defense Express Іван Киричевські в ефірі телеканалу “Еспресо”.

За його словами, окупаційні війська залишилися без каналу логістики в Донецькій області. Киричевські пояснив, що залізниця через Куп’янськ (на Харківщині) була єдиним маршрутом логістики для російських військ, які зосереджені на цій території.

“У росіян є перспектива каскадного обвалу оборони по всій лінії фронту. Росіянам потрібен був Куп’янськ, щоб підвозити боєприпаси та інші ресурси для військ, які були зосереджені на знову захоплених територіях Луганщини та Донеччини”, – зазначив він.

Видео дня

Тепер, після втрати Куп’янська, Іван Киричевські вважає, що росіяни намагатимуться чинити тиск, кидаючи “гарматне м’ясо” і дострілювати залишки боєкомплекту.