“Починають каральні операції”: окупанти повернулись у Кремінну після панічної втечі – Гайдай

Російські військові позривали українські прапори, які напередодні повісили українські партизани.

    "Починають каральні операції": окупанти повернулись у Кремінну після панічної втечі - Гайдай

Окупанти знову повернулись у Кремінну / Колаж фото Telegram Гадай, ОПУ, Reuters

Російські окупанти після панічної втечі знову повернулися до Кремінної Луганської області. В першу чергу вони позривали українські прапори, які до того повісили українські партизани. Про це заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Очільник області переконаний, що це ненадовго.

“Вже перелякані окупанти прибігли до Кремінної, позривали всі прапори і навмисне показують, що вони повернулися, що вони є. Я думаю, що це тимчасово”, – сказав Гайдай.

Видео дня

Він додав, що окупанти починають “каральні операції”.

“Відключають інтернет, навмисне показуючи, що їхня присутність є, і вдавайте, що ви не бачите кілометрові черги на виїзд до Луганська чи РФ”, – додав він.

Гайдай розповідає, що українці, які перебувають на окупованих територіях, у захваті від контрнаступу ЗСУ на Харківщині і вже перебувають в очікуванні того, що теж побачать українських військових. Однак голова Луганщини каже, що поки не слід чекати дива, бо до контрнаступу треба серйозно підготуватися.

“Я розумію, що люди після блискучої операції в Харківській області чекали, щоб ми записали з вами інтерв’ю в Луганську, але давайте будемо реалістами, цього, на жаль, не буде, хоча всім нам цього дуже хочеться. Все ж таки потрібно підготувати контрнаступ і провести його також добре, як зробив генерал Сирський в Харківській області”, – сказав Гайдай.