“Посилиться ракетний терор”: Золотарьов розповів, як Росія буде примушувати Україну до переговорів

Путін зараз прагне максимально вкластися у війну і намагається диктувати Україні умови.

    "Посилиться ракетний терор": Золотарьов розповів, як Росія буде примушувати Україну до переговорів

Росія може посилити ракетні обстріли по інфраструктурі України – Андрій Золотарьов / Колаж УНІАН

Після оголошення про анексію окупованих територій України, Росія може спробувати тиснути на політичне керівництво України з метою переговорів на російських умовах. Про це в інтерв’ю Главреду розповів політолог, директор аналітичного центру “Третій сектор” Андрій Золотарьов.

“Досить імовірно, що посилиться ракетний терор, в тому числі спрямований і на об’єкти критичної інфраструктури. Перш за все – енергетичної. Ми це вже бачили, тільки тепер це може набути більш масового характеру. Будуть спроби розширення Запорізької області, будуть і далі штурмувати Бахмут”, – зазначив Золотарьов, коментуючи можливі кроки Путіна.

За словами експерта, Путін зараз прагне максимально вкластися у війну і по максимуму посилити те угруповання сил, яке знаходиться на українській території.

“Швидше за все, Білорусь – лише один з елементів цього сценарію. Та й сама постановка питання Путіним “що наше, те наше, а про решту поговоримо” – це аж ніяк не прагнення до мирного врегулювання. Це – спроба диктувати умови”, – сказав Золотарьов.